17. Dalademokraten
30 juni 2017
10:00

Referat: Nybergsund IL Trysil - Bullermyrens IK

Vi hade ett jätteläge att ta minst en tredjeplats i gruppen vid seger mot Nybergsund/Trysil. Tyvärr kom vi inte upp i samma nivå som under torsdagen och vi saknade även Simon och Mohammed som varit två av våra bästa spelare. Vi dominerar ändå spelet långa stunder och har flest målchanser och borde därför ha vunnit matchen. Vi hade säkert 5 riktigt bra lägen att göra mål och norrmännen hade ett läge som de fick till skänks av oss för att vi inte är vakna när det är mindre än en minut kvar av matchen. 1-0 kommer på ett skott utifrån som får en konstig båge och ställer Hosein i målet. Vi forcerar och trycker till slut in en kvittering genom Jesper med 2 minuter kvar. Tyvärr slarvar vi och skänker bort en poäng strax därefter. Vi borde ha vunnit matchen, men gör man inte mål på sina målchanser förtjänar man inte att få några poäng.